STQM team

Vad vi gör

Stärkande utveckling

Vi kan alltid förbättra oss genom utveckling på något vis. Vare sig det handlar om att förbättra ditt ledarskap, jobba starkare tillsammans i team eller organisation, eller om du helt enkelt vill jobba mot personlig utveckling, så har vi utbildningar och konsulttjänster som hjälper dig att nå ditt mål.

STQMs konsulter är specialister på ledarskapsutveckling och processutveckling för både privata företag och offentlig sektor. Vi arbetar med chefer, ledare, medarbetare och processer i integrerade utvecklingsinsatser och utbildningar med de bästa konsulterna och de mest beprövade metoderna. I centrum står alltid kundnöjdheten, och vi är mycket stolta över våra insatser och den respons vi får på våra utvärderingar.

Utveckla ledarskap, organisation eller dig personligen

Utveckling handlar till stor del om insikt, och förändring därefter. Hur ser ditt ledarskap ut idag och hur behöver det utvecklas för att bli mer motiverande? Hur jobbar ditt team idag, och vad behöver ni göra för att skapa högre effektivitet och bättre gemenskap? Har ni säkerställt en korrekt och tydlig organisationsstruktur? Har ni en ändamålsenlig styrning med tydliga roller och ansvar? På STQM arbetar vi med våra kunders styrning och ledning samtidigt som vi har fokus på organisationens kultur och mjuka värden. Vi kan ge dig de verktyg och den rådgivning just du behöver.

När du anlitar oss får du fördelen av en extern part som ser helheten. Vi kommer in med nya ögon och kan lokalisera mönster som inte gynnar dig eller din verksamhet.

Vill du också utvecklas och sätta kurs mot en effektivare och trivsammare framtid? Då ska du läsa mer om våra olika erbjudanden och utvecklingsområden! Varmt välkommen att kontakta oss på STQM för mer information och anmälan.

Ledarskapsutveckling med hög verkningsgrad

Senaste nytt från företaget

God jul

God Jul och Gott Nytt År

Ledordet för STQM 2017 har varit utveckling. Det gångna året har bjudit på många spännande uppdrag och givande möten. Vi har påbörjat ...

Läs mer