Håll stressen borta i höst

Nu kör vi en favorit i repris på vår uppskattade föreläsning om Stress Management

Kom på en kostnadsfri frukostföreläsning med stressforskare Sören Hjälm från Örebro universitet. Ni får konkreta tips som hjälper er förebygga och hantera stress. Föreläsningen ger viktig insikt och goda råd om hur man som chef och ledare kan arbeta effektivt med stressförebyggande åtgärder.

Det är ofta de mest ambitiösa och de som arbetar hårdast och mest målinriktat som är i riskzonen att drabbas av allvarliga stressrelaterade symptom. Senare tids forskning visar att det är angeläget – och möjligt – att arbeta proaktivt för att förbättra motståndskraften mot stress i arbetssituationer.

Utbildningsinsatser som genomförs i ett tidigt skede har visat sig ha en gynnsam effekt på individens förmåga att ta till sig kunskap, vilket är av stor betydelse för möjligheten att förändra beteenden och minska känsligheten mot stress.

Missa inte detta tillfälle att ta del av en mycket givande och inspirerande föreläsning om stress. Lär dig hur du kan säkerställa och förbättra din förmåga att hantera stress i framtiden genom att arbeta proaktivt. 

När: måndagen den 11 september kl 08.00-10.00
Var: STQMs lokaler på Barnhusgatan 16, Stockholm

Frukostföreläsningen är kostnadsfri men antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är den 6 september.

Mer om föreläsare Sören Hjälm

Seminariet leds av Sören Hjälm som är ledarskapskonsult och stressforskare. Sören är fil. doktor och har ägnat 10 år till sin studie om utbrändhet och återhämtning bland elittränare i fotboll vid Institutionen för hälsovetenskap och medicin vid Örebro Universitet. Han har en stor förmåga att hålla engagerande och inspirerande föreläsningar som bjuder på både skratt och allvar.