Vad vi kan vi göra för er?

Många chefer och medarbetare har det stressigt på sin arbetsplats. Helt i onödan.

Brandsläckningar och att inte hinna med allt man ska är ofta en stor källa till irritation och minskad trivsel. Lösningen kan faktiskt vara enklare än man kan tro. Oavsett vilken bransch eller tillväxtfas ni befinner er i, kan vi erbjuda en kostnadseffektiv och fungerande lösning på era ledarskaps utmaningar.

Vill ni genomföra strategi och växa med lönsamhet och bevarat välmående, så har vi erfarenheten och verktygen som ni behöver.

Vi presterar mer på mindre tid

Vi har hjälpt hundratals kunder med deras utmaningar. Vi har samlat på oss kunskap och metoder som effektivt hjälper er med era driva en framgångsrik verksamhet med välmående medarbetare. Vi garanterar  effektiva insatser och work-shops och marknadens bästa verktyg.

  • Hur jobbar ditt team idag, och vad behöver ni göra för att skapa högre effektivitet och bättre gemenskap?
  • Hur ligger det till med engagemang och motivation hos era medarbetare?
  • Har ni tid över för strategi och långsiktiga frågor?
  • Har ni processer, rutiner och strukturer som samverkar?
  • Har ni säkerställt att er målstyrning stödjer er strategi?

På STQM arbetar vi med våra kunders behov i centrum och vi har alltid fokus på att ge dig  de verktyg och den rådgivning just du behöver.

När du anlitar oss får du fördelen av en konsult med lång och gedigen erfarenhet som snabbt ser verkligheten ur kundens perspektiv.


Teamutveckling
Välfungerande team ger positiva och starka synergieffekter. Det finns med anda ord allt att vinna på att investera i teamutveckling. STQM hjälper företag och organisationer att skapa effektiva och motiverade team där alla tar sitt ansvar för att nå företagets mål. Läs mer om teamutveckling här.

Organisationsutveckling
Våra konsulter har lång erfarenhet och gedigen kompetens i att stötta chefer och ledare i utveckling av styrning och struktur , i såväl små som stora privata och offentliga organisationer. Läs mer om organisationsutveckling här.

 

Förutsättningar för konkurrenskraft och lönsamhet

Senaste nytt från företaget

Mål som fungerar

Mål som fungerar är de mål du själv varit med att skapa! När kompetenta människor inbjuds att bidra med sina perspektiv inför ...

Läs mer

Back to office

SAMARBETE OCH EFFEKTIVITET I DET NYA NORMALA   STQM erbjuder i under hösten  tillsammans med Ensize ett exklusivt halvdagsseminarium som ...

Läs mer