Öka din förmåga att läsa av mikrouttryck

Givande kväll igår när Sara Nyström Lennqvist från Center for Body Language gästade STQM och berättade om mikrouttryck. Så spännande att öka sin förmåga och bli mer uppmärksam på detta subtila och universella ansiktsspråk – något man kan ha nytta av i många sammanhang.

Mikrouttryck är ofrivilliga muskelrörelser i ansiktet på en halv sekund eller kortare som avslöjar dolda känslor. De är universella (alla människor har dem) och är inget vi kan kontrollera med vår viljestyrka. Om vi föreställer oss våra hjärnor som projektorer, så är våra ansikten skärmar där vi hela tiden sänder ut en hel massa information.

Genom att lära dig läsa andra människors mikrouttryck och kroppsspråk får du djupare relationer och når ökad framgång inom allt där du har en relation till andra, t ex ledarskap, förhandling, försäljning, rekrytering, presentationer och mycket annat! Företag kan öka sin försäljning med mellan 5 och 30%. Studier visar också att bara 4 timmars träning ökar den emotionella intelligensen med så mycket som 10%.

Erbjudande kring mikrouttryck och kroppsspråk

I alla våra tjänster för utveckling av individer, team och ledare finns nu möjlighet att välja till ett pass kring icke-verbal kommunikation för att få ökad förståelse för kroppsspråk och mikrouttryck. Så vill du också lära dig hur du stimulerar människor att ge dig svar på dina frågor utan att du faktiskt ens behöver ställa dem? Kontakta oss!


Om Center for Body Language

Sara Nyström Lennqvist är VD för Center for Body Language, som är världsledande inom kroppsspråksträning i affärsvärlden. Sara är certifierad Body Language Master Trainer, certifierad Impact Coach och Licensierad Mental tränare.