Sommarhälsning och nyhetsbrev

Även om värmen har varit här en längre tid är det först nu som sommaren och semestern snart knackar på dörren. Vi vill förstås önska alla våra läsare, kunder och samarbetspartners en skön ledighet och det gör vi med lite lästips till hängmattan i form av ett nyhetsbrev. Vi söker också dig som vill bli pilot och kostnadsfritt gå en ny webbutbildning i sommar!

Tanken med STQMs nyhetsbrev är att samla aktuella och viktiga teman som vi tror kan vara intressanta och utvecklande för vår kundkrets av chefer och ledare:

  • Inbjudningar till seminarier med inspirerande föreläsare och experter
  • Lärorika och för er verksamhet relevanta blogginlägg
  • Spännande artiklar om aktuella ämnen
  • Information om den senaste forskningen inom ledarskap och organisationsutveckling
  • Tips och råd som hjälper er i vardagliga såväl som strategiska utmaningar
  • Möjlighet att få gå kostnadsfria webbkurser som pilotkund

Vi hoppas förstås att du gillar innehållet. Signa gärna upp dig för att prenumerera och få nyhetsbreven direkt till din e-postadress!

Möjlighet att gå kostnadsfri webbkurs under sommaren

Vi håller just på att färdigställa en webbutbildning om Kränkande särbehandling och trakasserier i arbetslivet. Innan vi gör den tillgänglig för marknaden söker vi ett antal pilotkunder som får gå utbildningen kostnadsfritt. I utbyte vill vi gärna ha feedback på utbildningen – både sådant som funkar bra och sådant som kan bli bättre. Är du intresserad av att delta i piloten? Hör av dig så skickar vi över mer information och en länk till utbildningen!

GLAD SOMMAR! 
önskar teamet på STQM