Tänd människors tankar, idéer och energi

Testa vårt nya online-verktyg för målsättningsarbete

Just nu erbjuder vi en möjlighet att som pilot testa vårt systerbolag GoalEnvisons  nya verktyg för målsättningsarbete. Det är ett online-verktyg där ni tillsammans med era nyckelmedarbetare sätter, eller utvärderar, mål och vision och ökar såväl fokus som engagemang!

Vi söker dig som är VD, verksamhetsansvarig eller sitter i någon form av ledningsgrupp eller team.

Ni får testa det första momentet i GoalEnvision-modellen där ni tillsammans i ledningsgruppen eller med några nyckelmedarbetare sätter eller utvärderar ert övergripande kund- och marknadsmål.  Kunden definieras som en person. På köpet får ni också ett underlag för ert fortsatta strategiska arbete.

En testrunda tar ca 30 minuter och ni behöver vara minst 3 personer, men gärna fler. Vi tar emot er feedback efter testet. Utöver det värde som övningen ger, bjuder vi som tack för hjälpen på en DISC-analys.

Modellen hjälper er med ert VARFÖR, VAD och ert HUR.

Vi har hittills jobbat  i workshops med våra kunder. Nu har vi digitaliserat processen och är redo för test av första delen av modellen där man jobbar med  sitt VARFÖR, för vem/vilka finns vi till och hur hjälper vi dem? Hur ser deras behov ut? Detta mynnar ut i övergripande kund- och marknadsmål som utgör grunden i affärs- eller verksamhetsidén.

Har ni inte gjort detta arbete förut har ni nu en utmärkt tillfälle att komma igång och skapa en vision och affärsidé som engagerar och tänder människors tankar, idéer och energi!

Om ni redan har  en affärsidé och vision så får ni nu ett lika utmärkt tillfälle att stämma av formulering  mot nuläget och säkerställa samsyn och delaktighet!

Involvera era medarbetare i processen att sätta mål och vision och se engagemanget öka!

Som tack för hjälpen  bjuder vi på en DISC analys (värde 1500 sek) Det kan vara ett utmärkt tillfälle att komplettera för ex en ny medarbetare eller , om ni inte tidigare använt DISC, testa på om detta kan vara något för er  medarbetar- eller ledarutveckling.