Workshop om Fyrarummaren

Nu bjuder STQM in till en workshop med Jessica McLellan där du får du tillgång till ett verktyg som ökar öppenheten och tilliten inom din projekt/arbetsgrupp. Ge dig, din ledningsgrupp eller andra ledare i organisationen tre inspirerande timmar med introduktionen till Fyrarummaren, som är det populära namnet på teorin om Förändringens Fyra Rum.

Fyrarummaren

Varför Fyrarummaren?

Fyrarummaren är ett kraftfullt verktyg som bygger på en effektiv och stark metodik. Den förutsätter allas aktiva medverkan och bidrag med personliga erfarenheter. Kombinationen av teori och metodik är unik i sitt slag och mycket produktiv – den skapar kraft och mod även i svåra lägen och gör Fyrarummaren konkret och användbar i vardagen.

Vi bygger upp teorin tillsammans och prövar den i några praktiska tillämpningar. Du får med dig ett praktiskt verktyg att använda i din vardag.

Ladda ner ett produktblad.

För vem

Fyrarummaren är användbar i ett utvecklande ledarskap, inför och i en förändring, konflikthantering, förändringsledning och coachning.

Praktisk information om workshopen

Under hösten erbjuder STQM två möjligheter att prova på Fyrarummaren.

  • 30 november kl. 17.30-20.30
  • 6 december kl. 09.00-12.00

Kostnaden för workshopen är 1.295 kr (ex. moms) och i priset ingår material, te/kaffe och tilltugg. För bokning skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till info@stqm.com.

Om Jessica McLellan

Jessica McLellanJessica är certifierad i Förändringens Fyra Rum och har stor erfarenhet av att leda förändring. Hon har lätt för att möta nya människor, skapa struktur, motivera och skapa förtroende med tydlighet och ödmjukhet.

Under största delen av Jessicas yrkesliv har hon arbetat med verksamhetsutveckling i någon form. Hennes kompetens ligger i förmågan att se till både ”mjuka” och ”hårda” värden. Hon är i sitt rätta element när hon får leda och utveckla grupper och dess verksamhet. När hon leder ett möte eller föreläser har Jessica en förmåga att utmana samtidigt som hon förmedlar trygghet och stabilitet. Jessica säkerställer att alla deltar och driver arbetet framåt.

Bakgrund till Fyrarummaren

Claes Janssen är teorins upphovsman. Han är psykolog, författare och forskare och det är hans gedigna och mångåriga forskning och arbete som mynnat ut i Fyrarummaren. Verktyget används idag av flera stora företag som till exempel IKEA och Svenska kyrkan. Verktyget är introducerat med stor framgång i såväl stora som små organisationer, inom både affärsverksamhet och offentlig sektor.

Här kan du läsa mer om Fyrarummaren och andra verktyg som våra konsulter är certifierade i.