19 mars: Interaktivt frukostseminarium om effektiv grupputveckling

Vad har en snöboll gemensamt med spelregler, debriefing och möteseffektivitet? Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium som öser handfasta verktyg över dig som arbetar som chef/ledare och vill förbättra samarbetet i grupper med hjälp av forskningsbaserade metoder.

 Seminariet är mycket interaktivt och ger dig kunskap och konkreta verktyg för hur du kan hjälpa din grupp att prestera på topp! Det kan vara såväl ledningsgruppen som någon annan arbetsgrupp.

För vem

Seminariet vänder sig till dig som arbetar som chef/ledare eller inom HR.

Ur innehållet

  • Spelregler med snöbollsmetoden
  • Kort om Professor Susan Wheelans teori för gruppers utveckling
  • Vad kan man tjäna på effektivt samarbete?
  • Hur vet man hur effektivt gruppen samarbetar?
  • Prova på konkreta verktyg för olika faser av gruppens utveckling

Praktisk information

När: Tisdagen den 19 mars kl. 08.30-10.00

Var: Barnhusgatan 16, Stockholm

Pris: Kostnadsfritt, men vi tillämpar en s.k. ”no-show-avgift” på 400 kr. Anmälan är bindande men inte personlig, vilket innebär att du kan överlåta din plats till en kollega om du får förhinder.

Seminarieledare

Seminarieledare är Maria Eliasson som är internationellt certifierad i facilitering och en av författarna till Sveriges första handbok i ämnet: ”Sätt fart på arbetsmötet – en handbok i facilitering”. Maria har mångårig erfarenhet av att hjälpa chefer och ledare på att bli proffs på effektiva möten som skapar engagemang långt efter mötets slut.

Läs mer om Maria här.

Boka plats