Höstkampanj kring arbetsmiljö

Systematiskt arbetsmiljöarbete – många kan nog uppleva att begreppet känns tungt av både krav och ansvar. Har vi allt på plats för att uppnå lagkrav och krav enligt avtal och certifieringar? Börjar det likna panik när ni tänker på det? Skjuter ni upp arbetet med detta gång på gång? Med vår höstkampanj blir det enklare att komma igång!

God arbetsmiljö är en grundförutsättning för att vi ska må bra och prestera på arbetet. För att säkerställa god arbetsmiljö för anställda finns det tydlig lagstiftning som reglerar vad du – i det lilla, medel och stora bolaget – behöver ha på plats och kunna för att ge trygghet (och erbjuda en god arbetsplats).

De allra flesta av oss vill göra rätt men får sällan till det i vardagsarbetet där kunder, leverantörer, närmaste medarbetare och ekonomin oftast behöver stå i fokus. Ta in någon som hjälper till att få struktur i ert arbetsmiljöarbete. Det är inte så komplicerat när ni väl har en bra grund att stå på. Hör av dig till oss på STQM så hjälper vi er att få allting på plats.

Höstkampanj

Just nu har vi ett förmånligt erbjudande när det gäller systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi bjuder på ett första möte där vi gör en enklare nulägesanalys av ert arbetsmiljöarbete (värde: upp till 2 timmar). I analysen tittar igenom det ni har och vad som saknas, och sedan ger vi ett förslag på hur vi kan gå vidare. Vi utformar upplägget utifrån de behov som finns hos er – så ni kan känna er trygga och kan fokusera på affären. Vi stöttar er där ni befinner er i processen.

Det kan handla om att göra en mer omfattande nulägesanalys, få aktuell dokumentation på plats, rådgivning under processens gång eller att integrera ert arbetsmiljöarbete med ett befintligt ledningssystem. Ingen utmaning är för stor eller för liten.

Vi erbjuder tre olika ”grundpaket”, som sedan kan ändras efter behov:

  • Liten: 10 konsulttimmar för 15.000 SEK
  • Mellan: 25 konsulttimmar för 35.000 SEK
  • Stor: 40 konsulttimmar för 52.000 SEK

Så gör 2019 till året då ni bockade av ”arbetsmiljö” från listan över saker att ta tag i. Kontakta oss för en offert eller ett kort möte så berättar vi mer!